Svevende hai, interiørbevisst dandy.

Kunne vært tidenes filmtittel.

Tilbake til Amsterdam og fantastiske “The Loft“. Nå er de igang igjen, med en ny pop-up konseptbutikk.

Eller.. den har vært en stund, men jeg har glemt å skrive om det. Denne pop-up konseptbutikken slutter ikke å levere!

Meet Mr. Benjamin.. Det er visst han som har “flyttet inn” her denne gangen.
Loftets tredje konsept ble inspirert av en ekte dandy med god smak og en forståelse for kvalitet fremfor kvantitet . “Hans hjem er en oase i det travle bylandskapet, hvor han har samlet ting fra hele verden som alle gjenspeiler en forkjærlighet for håndlagde gjenstander som er ment å vare livet ut”.

Mr. Benjamin´s Loft er ikke bare et hjem, men også et sted for å skape og ta seg tid til å finne inspirasjon.

“The Loft” vet hva de driver med. Det er så gjennomført at man kan sitte lenge og bare studere detaljene. Personlig falt jeg for haien over badekaret, den skulle jeg gjerne hatt med meg hjem. Har ikke badekar, men jeg skulle nok funnet noe annet å henge den over. Og speilet over kommoden vil jeg også ha, for å nevne noe. Se Facebooksiden deres for oppdateringer. Verdt å følge med på de her.

3 replies on “Svevende hai, interiørbevisst dandy.

   • Caiden

    Fantastic blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on evgytrhine. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any tips? Kudos!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside