catwalk

Spring / summer collection 2016

På tide med vårsleppet for denne serien. Jeg har jobbet med den en stund, og har kalt den catwalk.

 

Badgerette har forlatt hiet og har allerede tatt sommerdrakten på. Ikke kall henne søt, da biter hun. Til det knaser.

I enhver flokk finnes et sort får. Gruppementaliteten var ikke noe for Sheepster. Hun brøt ut av flokken for å gå sine egne veier. Hele veien til catwalken.

Shebra har iført seg en leopardjakke for anledningen. Den bærer hun med stolthet mens hun kaster et ertende blikk over skulderen til neste mann ut.

Hun her lar seg ikke pille på snuten. Høyt i næringskjeden som hun er, trenger ikke Leopardy å iføre seg noen form for trofé. Hun smyger over catwalken mykt og lydløst, og slikker potene så fort hun er ute av Spotlight.

Den som har et horn i siden til denne dama, kan fort ende som skjørt. Krokodilletårer hjalp ikke for denne stakkaren. Hevnen er søt, tenker Buffilly og svinger med både hofter og horn. Hun klikker seg ut av manesjen på høye klover.

Sheraff har høyden som skal til, og tiltrekker seg lett oppmerksomhet for sine lange ben. Med hennes slentrende ganglag, er showet over for denne gang.

Men for all del, de er tilgjengelige for den som skulle ønske å ha dem på veggen. De er nå ferdig pakket, nummerert og signert i et begrenset antall, størrelse 50×70. Collect them all! Prisen er kr 995,- per stk.

Nettbutikk er under arbeid, så følg med! I mellomtiden, kontakt meg gjerne på siri@siriside.no 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside