Cabin in the woods

Vi har fått oss hytte!

Er det ikke det folk på vår alder pleier å si når foreldrene har kjøpt seg hytte? De har lett lenge, og endelig fant de “den rette”, på Haglebu i Eggedal.

Vi har tilbragt en del av ferien der oppe, og det var så deilig med litt fjelluft og avkobling! Selv om vi har ferie hjemme også, men her er det alltid prosjekter å ta tak i. Som å male huset. Utvendig. Så noen dager med helt fri var supert!

Jeg trodde faktisk jeg skulle få en liten innredningsjobb, men det viste seg at det hadde de klart fint selv! De har kjørt skytteltrafikk opp og ned og skiftet ut alt som er av innredning! Og det har de klart bra, jeg er imponert!

Spekemat hører hjemme på fjellet! Kanskje litt groteskt det ene bildet der, men mat må man ha!

Tv var det ikke der foreløpig, noe jeg syns var veldig deilig..! Men det var rikelig med brettspill, blant annet min barndoms favorit, “Tante Agathas testamente”. Tror jeg lyste av barnslig begeistring da jeg ropte; “Ååå, jeg elsker det spillet der! Kan vi spille nååå??” Kristian spurte hva det gikk ut på. “Det er om å gjøre å drepe alle de andre spillerne!” Lurer på om jeg hoppet opp og ned. “Åja”.. sa Kristian.

Jeg er en relativt dårlig taper, og en kanskje enda værre vinner, så jeg må innrømme at jeg koste meg når jeg husket gamle kunster.

Etter noen deilige turer i fjellet, robåt-og kajakkpadling, samt masse god mat og vin, var alle enige om at det hadde vært en fin tur. Vi kommer snart igjen!

4 replies on “Cabin in the woods

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside