det överexponerade gömstället

Har fiksa litt på soverommet!

Malte veggene i vinter, med en farge som var helt ny. De ansatte på Maxbo måtte åpne spannet for å se hvordan den egentlig så ut. Fargen heter “St.Pauls blue” og er fra Jotun. Den ser grå ut i spannet, men får en dyp, grå-blå farge på veggen. Superfin! Kanskje litt dristig å male et helt rom i en så mørk farge, men vi har fem vinduer og bra med lys, så jeg syns det funker!

Må innrømme at jeg er er en smule opptatt av vesker. Og de hadde liksom ikke noe sted å være! Så da snekret jeg min egen hylle! ( Med litt hjelp av noen handy mannfolk jeg kjenner..). Er svært så fornøyd med resultatet. Jeg er glad i naturlig tre, og liker den lyse trestrukturen mot den mørke veggen. Og endelig fikk veskene sin egen vegg! Jeg målte faktisk hylleavstanden etter mål på veskene.. er jeg gæren? Kanskje litt.
For dere som er glad i å gjøre ting selv, og har skikkelig mange vesker eller lignende, så er denne hylla et veldig overkommelig prosjekt. Den består av en 6mm finérplate fra Maxbo.

Kjøpte en gammel teak-kommode på Finn og malte den hvit, med skuffer i flere nyanser av samme blåfagre.
Det litt i overkant store perlekjedet på veggen er ikke permanent, men det gjorde bildet litt mer spennende. Har visst litt innesperret kreativitet om dagen.

Bed and breakfast! Jålete frokost da. Skal sies at dette ikke er hverdagskost! Skulle ønske jeg hadde tid til det. Men bananpannekakene har blitt en slager!
Mønsterbonanza på senga! Hvis noen skulle lure, så er sengeteppet fra Ørskov. Jeg kjøpte det på royaldesign.no.

Maske fra Tanzania. Kjøpte den for sikkert atten år siden. Liker den like godt i dag!

Garderoben har jeg ikke med, rett og slett fordi den ikke er noe fin. Når jeg får meg en superfresh ny garderobe med finish fra superfront, skal jeg legge den ut. Men det blir nok ikke i morra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside