Jag rear ut min själ

Ok, som hobbymaler, syns jeg at jeg måtte lage en “greie” med bildene mine. Har hatt en lang pause fra malinga, men plutselig fikk jeg ånden over meg igjen.

Det begynner faktisk å hope seg opp. Nå er det grønt og fint i hagen, så hvorfor ikke lage en hagestue, tenkte jeg. Med bilder på grønn vegg!

Siden jeg er “gammel” dekoratør ( merk gammel i anførselstegn ) så var planen å henge opp bilder ved hjelp av usynlig tråd / fiskesnører. Men i dag var det nummeret før storm! Etter utallige forsøk, sinnsykt kreative løsninger og mange rare blikk fra naboer, måtte jeg til slutt se meg slått. Håper likevel at noe av ideen kom frem.

Ser nå at jeg kun har malt dyremotiv. Døde som levende. Det passer kanskje bra ute i naturen, da.

Det ble visst bare noen få bilder denne gangen, grunnet vanskelige værforhold. Kanskje de andre dukker opp i et senere innlegg.

Sånn! Har en liten fyr på skuldern som hvisker i øret mitt at nå har jeg bydd nok på meg selv for det neste halvåret, minst! På den andre er det en som hopper opp og ned og roper “kjør på!” Usikker på hvem som er hvem.

6 replies on “Jag rear ut min själ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside