Styling av leilighet i Nordbyen.

I forrige uke, gjorde jeg en spennende jobb i Nordbyen i Tønsberg. Oppdraget var for Farnese Eiendomsforvandling.

Nordbyen er supersjarmerende og samtidig kjempesentralt. Ikke ofte man får muligheten til å bo midt i byen og samtidig ha sjøutsikt. Og sjekk den sjarmerende bakgården!

Hele leiligheten skulle males, og farger skulle velges. Valget falt på Kilim og Senses fra Jotun. De harmonerer godt, og jeg syns de fungerer bra i denne leiligheten, med masse varme og sjel.

Møblene som ble brukt, er eierens egne. Jeg syns fargen Senses fremhever de gamle møblene, og den gule sofaen kom også til sin rett.

Farnese Eiendomsforvandling har åpnet veggen mellom de to stuene, og hentet frem en fantastisk, gammel tømmervegg. Det ga leiligheten en fantastisk romfølelse. Har jeg sagt fantastisk mange ganger? Fantastisk. Fargen Kilim ble også malt på veggen bak peisen, og den fargen går faktisk igjen i tømmeret. Flaks!

Kilim på soverommet. Den gjør seg veldig fint sammen med kelimtepper og andre typer persiske tepper.

Øvrige detaljer til styling er lånt fra Palma Tønsberg, som alltid er supre å samarbeide med. Mye er også stylistens eget denne gangen.

Alt i alt en unik leilighet med masse personlighet! Og Kjartan Farnes, som driver Farnese Eiendomsforvandling er absolutt mannen å kontakte dersom man skal selge. Han ser raskt muligheter og gjør lønnsomme grep for å få et best mulig utgangspunkt. Henda i været!

Alle bilder er tatt av fotograf Frank Hesjedal.                                                                    Link til Finnannonse her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside