LuneHjem.no

Hei og godt nyttår!! (bedre sent enn aldri).
Her har det gått i ett med mammapermisjon noen måneder, men nå nærmer det seg oppstart igjen!

På slutten av fjoråret hadde jeg et spennende samarbeid med LuneHjem.no, som nettopp har flyttet inn i nye lokaler. (For ordens skyld, kan jeg nevne at jeg har jobbet litt i hele permisjonen, for å holde det gående. Heldigvis kan man dele permisjonen som man vil, så Kristian har hatt en fast permisjonsdag i uka.)

LuneHjem.no er kjent for de fleste gjennom sin nettbutikk, som er en av Norges største, og de har også lenge hatt butikk og showroom i Tønsberg. Det gamle lokalet ble til slutt for lite, og de trengte større plass.

Sirisidé bistod med oppmåling, planløsning / soneinndeling, diskløsning og idéer til konseptet. I dag åpnet de, og det har blitt så fint!

De har brukt et betonglignende materiale på gulv, disk, og også i vinduskarmer og på søyler. Da de overtok lokalet, var det mange ulike overflater og et slitt gulvbelegg. Dette har blitt bundet veldig fint sammen med dette materialet, som lett fester på de fleste flater. Resultatet er superfresht og gjennomført!

Tanken var å skape en kontrast og lune det hele ved bruk av tekstiler og ulike stoffer, som de har nok av i sitt sortiment. LuneHjem samarbeider med mange kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lighting, Light Years, Lampe Gras, Menu, Klong, med flere.

Veggene i lokalet er i betong, men ved å sette opp plater på utvalgte steder, har de fått en dynamisk butikk tilrettelagt for utskifting av innredning, og også mulighet til å endre farger på disse veggene etter ønske. Treverk er også tatt inn, og bidrar til den lune følelsen.

Den nye butikken er så absolutt verdt et besøk, og der blir man alltid møtt av blide og imøtekommende folk. Adressen er Storgaten 26, Tønsberg.

Det har vært utrolig gøy og ikke minst hyggelig å jobbe med dem, og jeg ønsker dem masse lykke til i nye lokaler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside