Plakatkunst for enhver pris

Tenkte jeg skulle dele min plakatkunst-hangup (Autocorrect ville skrive hanngaupe.) Artig.

Syns danskene er gode på plakatkunst. Se på disse for eksempel. De kan bestilles med ramme på plus.politiken.dk

Her er det forresten også en veldig kul kalender som heter Stendig. Den er 122 x 91 cm og gjør seg veldig bra på veggen! Fin og praktisk. Særlig for sånne som meg, som surrer rundt i ammetåka og ikke alltid vet hvilken dag det er.

Tilbake til plakater. Kom over siden til København Zoo! De har fått trykket opp en serie historiske plakater. Koster absolutt ikke skjorta! Zoo.dk, rett og slett. Eneste er at jeg foreløpig er usikker på om de sender til Norge. Jeg er på saken.

Den siste siden med dansk plakatkunst jeg tenkte å tipse om, er Justspotted.dk. Her er det noe for enhver smak!

Sist, men ikke minst! Denne lista ble visst lang…
Plakatene til Anthony Burrill. Ikke dansk denne gangen, altså. Han er en britisk grafisk designer og “print maker”. Hørtes litt teit ut på norsk, akkurat det.

Dette er noe av det han gjør. Typografisk tretrykk. Det gir et kult og røft uttrykk, man ser litt ujevnheter på grunn av teknikken.

Jeg liker spesielt godt denne. Grei oppfordring, det. Har den på veggen selv. Han har flere lignende, mer fargerike varianter.

Jeg bestilte fra Anthonyburrill.com, og fikk den rammet inn hos en rammemaker.

Så nå er det bare å gå bananas og bestille ivei! Ta med kalendern så du kan følge med på når de er forventet i posten. Hvis kalendern kommer først da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside