Nyheter fra Jotun.

Skulle egentlig lagt ut dette innlegget for lenge siden, men så skjedde det ting da, blant annet mer jobb, og det er jeg selvfølgelig veldig glad for. Så da kommer det nå! Bedre sent enn aldri, sa jeg det sist og? Dette er fra en jobb jeg gjorde for Jotun i januar.

Jotun har lansert nytt fargekart med interiørbeis! Det har de fleste kanskje fått med seg nå! Kartet heter Lady Pure Nature, sjekk det ut her. I den forbindelse, holdt de en presentasjon på Park Hotell i Sandefjord. Jeg fikk også denne gangen i oppdrag å lage miljøer til scenen, basert på tre retninger / temaer.

Jeg elsker at beisen nå får en renessanse! Man tenker kanskje umiddelbart på hytta, og det er selvfølgelig like aktuelt som før. Men nå blir det like naturlig å ta beis inn i hjemmet, enten ved å tilføre noe helt nytt eller fornye det man har. Gulnet panel kan få et helt nytt uttrykk.

For å sitere det Lisbeth Larsen sier i det nye fargekartet, så vil naturens egne materialer tilføre interiøret en helt egen ærlighet. Beisen bevarer og fargesetter det naturlige vakre treverket.

Dette fargekartet er inspirert av naturen, og fargene strekker seg fra lyse og sarte nyanser, via bruntoner, til sobre og mørke beisfarger. Sakte tid, lun tilværelse og naturlig harmoni er stikkord.

Hjemme hos oss har vi bare slette, gipsede vegger. Men vi skal bygge på en etasje til våren, og da har vi planer om å ha innslag av beiset treverk. Mannen min jobber nemlig også med Jotun, og da er det vanskelig å ikke la seg inspirere! Man kan også tenke nytt når det gjelder tykkelsen på panelet. Da blir uttrykket helt annerledes med en gang. Jeg legger inn et eksempelbilde på det. Dette er altså Jotun sitt bilde, så det ikke er tvil om det!

Man kan også endre uttrykket ved å velge å påføre enten ett eller to strøk, avhengig av hvor transparent man vil ha det. Dette er også vist i fargekartet.

Her er resultatet fra Park hotell. Jeg er forelsket i veggen med de smale bordene, på de siste bildene. Det er det jeg har lyst til å gjenskape hjemme. Liker også den fargen utrolig godt, den heter 9049 valnøtt.

En sånn vegg kan være med på å tilføre noe helt nytt til et miljø som ellers består av glatte flater. Jeg ser den for meg sammen med slette vegger malt med for eksempel washed linen. Og store vinduer og masse planter! Drømmer meg bort.

Som vanlig når jeg lager miljøer, låner jeg møbler for å gjenskape den ønskede stilen. Denne gangen er møbler, lamper og dekor lånt fra Tinnies hus og Nr 9 i Sandefjord, Lunehjem.no, Bille&Jo og IN-teriørbutikken i Tønsberg. De er alle verdt et besøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside