Jotun. Fra 3d til scene.

I januar gjorde jeg et nytt prosjekt for Jotun. Det var en stylingjobb, også denne gangen til scenen på Park Hotell i Sandefjord. Fire “stands” skulle stå på scenen og vise ulike miljøer.

Når det gjelder Jotun, er det jo malingen og fargen som skal få hovedfokus, så stylingen er beskjeden. Men den skal likevel gi en følelse av et miljø og en stemning.

Vi hadde noen få timer på å få miljøene klare før de skulle igang, så det var ingen rom for feil. I de tilfellene, pleier jeg å lage en 3d-tegning. Det gir et realistisk bilde av hvor mye plass jeg har til rådighet, og jeg slipper å kjøre to bil-lass med ting for å prøve og feile.

Miljøene skulle vise et ungdomsrom, et barnerom og to ulike baderom.

Ungdomsrommet er malt i senses og dempet sort. Senses har en behagelig pudderaktig farge, og er ikke så rosa som den kan virke på det første bildet, lyset er litt tricky.

Barnerommet er malt med Soft mint, senga med Minty breeze. Hylla har fått noen strøk St.Pauls blue. Ser man etter en sval og kjønnsnøytral farge, er disse mint-nyansene supre.

Det ene baderomsmiljøet er malt med deco pink, det andre med balanse, en dyp, blågrønn farge. Jotun har lansert Lady Aqua, og denne skal være super til baderom. Den er fuktbestandig, samtidig som den har det matte uttrykket. Så endelig kan man skifte stil på badet også, oftere enn hvert tjuende år! Synd at jeg valgte fliser da 😉

For mer inspirasjon, sjekk ut lady inspirasjonsblogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside