The River Collection – Greg Klassen

En liten add-on til trend-blogposten min.

Søkte over alt etter dette bordet for å ha det med, og fant det akkurat litt for sent. Men det er verdt en post for seg selv.

Se på det her a! Oh – My – God. Si det på JanThomas-vis.
”The River Collection” fra Greg Klassen Furniture. Bildebonanza følger!

Greg Klassen er inspirert av naturen rundt seg. Han jobber med å fremheve den naturlige strukturen i tre, og det er solid håndverk som ligger til grunn. ”River Collection” er inspirert av Nooksack River som renner forbi studioet hans i Washington, og trærne som vokser langs bredden. Har hørt om kjipere arbeidsplass..!

”I create – I do not produce”. Dette betyr at hvert enkelt møbel er unikt og håndlaget. Derav prisen. Kan jo ikke si annet enn at det koster skjorta. Men det ligger nok en god del timer bak!

I tillegg til å være fantastisk flink, virker han så sympatisk! Han har vunnet priser, heder og ære, men har tilsynelatende beina godt planta på jorda. Verdt å gå inn og lese litt på gregklassen.com.

Jeg er helt totalt forelska i disse møblene. Lurer på om jeg kan lage sånn selv? Må kanskje være hakket mer handy, samt kjenne en glassmester. Jeg får jobbe med saken. Får lyst til å kjøpe meg en finérplate og male mønsterert grønt i midten. Det blir vel ikke det samme, men.. Herregud, jeg blir så inspirert!! Er det bare meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside