Har du inget man kan blogga om

Joda! Har bare vært litt opptatt i det siste!

Jeg har nemlig gifta meg siden sist! Igjen et lite sidesprang fra hva denne bloggen egentlig skal handle om. Men litt personlig må man være innimellom.

Ser mitt snitt til å klistre inn et par tradisjonelle bryllupsbilder. Man gifter seg jo tross alt bare en gang! Stort sett, ihvertfall.

Vi hadde en fantastisk dag! Bryllupet var på Karlsvik gård, med vielsen ute. Været klaffa! Det var jeg en smule stressa for i forkant, men september leverte! Må rose Karlsvik gård opp i skyene for maten og kjempefin oppfølging hele dagen. Måtte ta med et eget bilde av min superkjekke mann! Har ikke spurt, men satser på tilgivelse fremfor tillatelse.

Jeg bestemte meg for at istedenfor å lage tradisjonelle bordkort, skulle jeg tegne alle gjestene. Visste ikke helt hva jeg bega meg ut på, men jeg kom jo i mål! Tror de fikk en liten utfordring med å ”finne seg selv”, men da fikk de litt å drive med mens vi tok bilder. Og når vi kom inn, hadde kabalen gått opp.

Etter middag og taler, avsluttet vi med fest til langt på natt. Var støl etter å ha dansa i brudekjole i uante antall timer. Hadde aldri trodd at det å gifte seg kunne være så gøy! Anbefales!

Vi avsluttet det hele med to uker i Hellas, Kristian, Alva og jeg. Utrolig deilig, og nå er vi alle uthvilt og tilbake i hverdagen igjen. Selv er jeg igang med masse spennende prosjekter som jeg bobler over etter å poste. Det kommer, det kommer.

One reply on “Har du inget man kan blogga om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside