IKEA Sittning og Sinnerlig

Stående applaus for Ikea!

Jeg har (som de fleste andre, vel) alltid likt IKEA. Man vet hva man får, det er billig, enkelt og greit, og man man får stort sett skrudd sammen den flatpakkede herligheten uten problemer. Men den siste tiden har IKEA begynt å imponere meg!

Jeg velger å vise forsidebildet en gang til, for seg selv. Se a! Klarer ikke slutte å se på det bildet, jeg. Tenker ikke umiddelbart IKEA? Nå er det selvfølgelig veeldig kreativt stylet, men det innsalget der er det ikke noe å si på! Funker for meg.
Tanken bak denne serien er å skape den komplette middagsoppdekningen. Folk skal samles rundt bordet til en matopplevelse. Serien består av naturlige materialer som bomull, munnblåst glass og solid tre.

Kolleksjonen “Sittning” består av over 40 deler til bordet. Servise, serveringsfat, bestikk, glass, vaser, lysestaker og bordtekstiler.

Telysholdere i marmor og grove trefjøler har de også! Jeg elsker fjøler! Samboeren min mener at jeg har et fjølproblem. Snart ser dere meg på “extreme hoarders”. Det startet med ei fjøl..
Mobilen er også tatt hensyn til! Ingen skal beskylde IKEA for å ikke være i tiden, i hvert fall..
“Sittning” er tilgjengelig fra september i år.

Neste ut er “Sinnerlig”, utviklet i samarbeid med Ilse Crawford.  Eller, faktisk kommer denne kolleksjonen til varehusene allerede i august. Kolleksjonen kan deles inn i tre hovedkategorier: Arbeidsplass, spiseplass og avslapping.
Møblene er designet med tanke på å vekke sansene, skriver IKEA. Her er det fokus på detaljer.
Naturmaterialer som kork, keramikk og glass er tatt i bruk.

Dette ser jo utrolig fint ut. Jeg liker fokuset på naturmaterialer i begge disse kolleksjonene. Og jeg er forelsket i sofaen på det siste bildet.

Jeg har falt pladask for korkmøblene! Har vel ikke så mange steder å sette et korkbord, men et par krakker skal jeg nok få ryddet plass til! Kan jo ikke skryte på meg hoardersyndromet uten å følge opp!

Å linke til IKEA, er kanskje overflødig, de fleste kan jo veien inn dit. Men jeg gjør det likevel, for ordens skyld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside