Gode gamle St.Hans!

Sol og St.Hans! Finnes det noe bedre?
 

Det så litt kjipt og grått ut i dag tidlig. Men da sola tittet frem, pakket vi bagen og dro på vannet. Alva begynner å venne seg til båtlivet, hun var blid som bare det!
Vi dro ut til en liten bukt og ankret opp. Der var vi nesten helt alene! Etter at mini´n fikk mat, sovnet hun under dekk. Da var det tid for intet ringere enn egg, kaviar og cava! Ikke så glamorøst kanskje, men det funker! Tønsbergskjærgården er noe for seg selv altså. Føler av og til at vi bor på Saltkråkan.

Rådyr har en tendens til å dukke opp når jeg tar bilder. Denne rakk jeg faktisk å knipse et bilde av også. Det er langt unna da, men med litt godvilje, kan man se den inne på stranda.

Vi kosa oss i sola og følte oss alene i verden, helt til den første båten dukket opp. Rett ved siden av! De undervurderte vinden, og måtte bakke i all hast for at vi ikke skulle kræsje. Dro med seg ankeret vårt i samme slengen, og så var freden over. Brått var det båter på alle kanter! Der vi hadde ankra opp, var visst the place to be på St.Hans!

Stillheten ble byttet ut med båtkortesje, svensktoppar og Erik Bye! Folk danset swing på dekk… Crazy stemning! For et par år siden, hadde vi hengt oss på kortesjen og blitt med på festen, men som småbarnsforeldre måtte vi kaste inn håndkleet og putre hjemover når klokka ble sju. Mot kjøreretningen! Neste år fikser vi barnevakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside