Alt som glitrer..

Jeg har blitt hekta på krystall! Veldig spesielt.

For det har jeg aldri brydd meg om før. Kanskje jeg begynner å bli voksen? Gammelt pressglass syns jeg også er litt kult, nemlig!

Huset er jo ikke spesielt romantisk eller herskapelig innredet. Derfor syns jeg det blir en kul kontrast. Og så er det jo litt stas å sette frem når man får gjester. Jeg finner frem krystallen, liksom! Ja, det er jo voksent.

De høye glassene kjøpte jeg nye. Pressglasset er fra Finn og fra loppis. Kostet nesten ikkeno. Dere får unnskylde duken, vi driver visst ikke med stryking her i gårn. Men jeg syns nesten det var litt kult med skrukkete duk, hvis det er lov å syns.

Kjærsten min er litt hekta på BBC Lifestyle! Blant annet Antiques Roadshow. Fikk med meg ti minutter her om dagen. Der var det en som ville vite verdien på en gammel krystallbolle. Eksperten mente at den var unik og helt fantastisk. Men så sa han, på fint britisk, at den dessverre var verdt nada. Folk vil ikke ha krystall, så det får du pælma etter deg.

Det tror jeg er en trend som er iferd med å snu! Så hvis noen har noe som helst tro på meg som trendforståsegpåer, så løp og kjøp krystall mens det er billig! Så får vi se da!

Glasset på det siste bildet er ikke krystall, men billigvarianten. 49 kroner på Åhléns. Funker bra til vann og te, og whisky for de som liker dét. Åh, jeg elsker å avslutte et blogginnlegg med rim! Og for at ikke posten skal bli for lang, skal jeg slutte med en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside