dansa efter min pipa

forside-tartar
Bursdag!! 32 år..tenkte egentlig at det kunne forbigåes i stillhet. Men det er faktisk litt stas med bursdag likevel.

Jeg får jo lov til å bestemme alt! Også hva vi skal ha til middag. Og, utradisjonelt nok, valgte jeg tartar! Æsj, tenker vel folk. Men det er verdt å prøve!

Ørnen og neshornet er fra HAY. Syns de er helt rå, og bruker de så ofte jeg kan. Tallerknene av tre har min kjære far kappet selv.

tartar_brod2

Dette skal på ingen måte bli noen matblogg. Men mat kan være fint, så det får gå for denne gang. Ha en fin kveld videre i regnet! Håper det er en myte at det er bursdagbarnets oppførsel som forårsaker været. Nå skal vi legge oss rett ut på sofaen og se gårsdagens episode av Game of Thrones. Blogges! Neida. Joda.

Share this post

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *