Styling og interiør

Sirisidé tilbyr styling både til innendørs og utendørs miljø. Vi har gode kontakter for lån av interiør og rekvisitter. Enten du ønsker styling til et spesielt prosjekt, butikk, stand, reportasje eller rett og slett styling av bolig for salg, har vi som mål å få nettopp ditt prosjekt til å skille seg ut fra mengeden. Hvert konsept er skreddersydd og unikt.

Jotun interiørbeis

Prosjekt for Jotun i forbindelse med nytt fargekart for interiørbeis, Lady Pure Nature. Også denne gangen på Park Hotell i Sandefjord. Tre temaer / miljøer viser beis til innendørs bruk i ulike rom i huset. Beisen har fått en renessanse!

Jotun lansering

Prosjekt for Jotun i forbindelse med nytt fargekart. Under lanseringen på Park Hotell i Sandefjord, skulle de vise tre interiører / temaer. Disse skulle stå på scenen og illustrere de tre trendene Jotun har fokusert på i år. Bildene viser «Nordic Living», «Urban Living» og «Continental Living».

Landlig idyll

Denne stylingen er gjort på sjarmerende Holt Gård i Undrumsdal. Det dekkede bordet er en arbeidsbenk og lokalet er et drivhus. Bildene illustrerer historien om gåsa og gullegget. Fotograf Elisabeth Lange, som vi har et nært samarbeid med,  har tatt bildene. Vi mener at foto er en viktig del av prosessen når det gjelder å dokumentere en jobb. Derfor kan vi også tilby pakker som inneholder både styling og fotografering.

Foto av Elisabeth Nærup Lange, elisa.no

Small space living

I denne stylingen har vi hatt fokus på «small space living». Når plassen er begrenset, må man tenke kreativt og innrede med praktiske løsninger. Bildene er tatt i en gammel loftsleilighet i Tønsberg sentrum. Denne saken ble plukket opp av babble.com, som jobber for Disney. De har brukt den i en egen artikkel om nettopp small space living.

Foto av Elisabeth Nærup Lange, elisa.no

Styling med barnslig vri

Dette prosjektet viser en barnebursdag litt utenom det vanlige. Her får leken fritt spillerom. Lokalet er den samme loftsleiligheten, nå med et nytt uttrykk.

Foto av Elisabeth Nærup Lange, elisa.no