3D- og plantegning

Sirisidé tilbyr kreative og funksjonelle planløsninger i både 2d og 3d.

3d-visualisering

Disse miljøene er tegnet i 3d og er eksempler på hva vi kan levere. 3d-tegning / visualisering er et godt verktøy i en konseptutvikling. 3d Studio Max er et av de beste programmene på markedet når det kommer til å gi en realistisk gjengivelse av teksturer og lys. Ønsker du hjelp til å utvikle et konsept, eller har du et konsept du ønsker å få visualisert, ta gjerne kontakt.

Visualisering Clas Ohlson

Clas Ohlson har kommet med et nytt og spennende konsept «Fiksa og Fika». Her kan man få ting fikset, som å få slipt nøkler. Mens man venter kan man bestille «fika» og sette seg ved bardisken. Eller man kan trekke inn i den mer skjermede cafédelen. Visualiseringen er utført for Nitton93 Butikkinnredninger.

Visualisering Dekkmann

Konsept for Dekkmann, Felgorama Furuset. Norges største felgbutikk. Se video fra ferdig showroom her. Visualiseringen er utført for Nitton93 Butikkinnredninger.

3d-visualisering av butikk

Nedenfor vises et utvalg arbeider utført for Nitton93 Innredninger AS.

Plantegning

En tydelig plantegning sikrer plassberegningen i et prosjekt. I en butikk er det redskapet for å beregne kundestrøm, vareplassering og fokale punkter. Den skal også fungere som et underlag for montør.