I fjor sommer jobbet jeg med et anbud, i oppdrag fra Sitting Scandinavia. Rømskog SPA skulle renoveres, og innredningen fornyes. Vi startet med rommene, med mulighet for å kunne innrede hele hotellet, inkludert resepsjon, barområde, restaurant, buffet, konferanserom og deler av SPA-området.

Dette var et stort og spennende prosjekt, og i løpet av sommeren fikk vi svar, og oppdraget gikk til Sitting. Deretter begynte jobben med å tegne og visualisere nytt konsept til Rømskog SPA.

Rømskog SPA ligger idyllisk til, ved innsjøen Vortungen i Rømskog, bare 1,5 time fra Oslo. De har store områder med skog, klatrepark og kanopadling i tillegg til innendørs og utendørs SPA. De ønsket at innredning og farger skulle gjenspeile fargene fra omgivelsene, så vi har valgt skog og jordfarger, inspirert av sommer og høst.

Suite4
Suite1

Hotellet har over 40 rom, og blant disse er det også suiter, som vist på bildene ovenfor. Disse skulle ha det lille ekstra. Beisede trespiler kan minne om trestammer, og vi har også brukt mose som dekor, både i suitene og på veggen bak resepsjonsdisken. Veggfargene på rommene er blant annet 8479 Evergreen og 1288 Granskygge, fra Jotun. I tak 1024 Tidløs.

Forsidebilde
Daybed

Innredningen i restaurant og lounge har møbler i skinn og slitesterke tekstiler. Rømskog ønsket en så mørk veggfarge som mulig, og valget falt på Jotun 9938 dempet sort. For å møte dette, valgte vi en fresh fargepallett til møblene. De ønsket det store lokalet inndelt i soner. Det har vi løst med gruppering av møbler, store potter med planter, samt spilevegger, som skaper en behagelig avskjerming, men beholder et transparent og luftig uttrykk. Vegger med ruter i glass og smijern er brukt til å skille bar-område og restaurant. Hele restauranten har store vinduer som gir godt med lys, og utsikt over innsjøen Vortungen.

Sittegruppe-resepsjon
cobra-art-foto-auf-plexi-009

Bildene på veggene ble skiftet ut med nye motiver. Disse vekker oppsikt og har fått mye oppmerksomhet.

Restaurant

Skapinnredning og øy til buffeten har vi tegnet og designet spesielt til Rømskog. Det er tilpasset elementer til storkjøkken, slik at det er tilrettelagt for best mulig håndtering av varm og kald mat, samt bra med lagringsplass.

Buffet-og-sittegrupper

Tidligere hadde den innendørs SPA-avdelingen hvite og kalde farger. Vi ønsket å tilføre varme og stemning, i form av nye farger og naturmaterialer. Veggfargen ble malt i en varm og dyp grønntone, og vi tegnet inn «ribbevegger» i tre, og planter, hengende og stående.

Svømmehall

Nedenfor er det bilder av ferdig prosjekt. Dette stedet er veldig verdt et besøk, og nå er det jo Norgesferie som gjelder! Romskogspa.no

90784912_3049005785121117_4947928489656320000_o
88241757_2983194101702286_1763775105181155328_o
91595464_3058436544178041_4327695724184600576_o
245838138_2
I7A4222-1080x675
245839926

Sirisidé har ligget rimelig på latsia når det kommer til å dokumentere jobb den siste tiden. Det siste året! Men neida, jeg har ikke gått under jorda. Det har vært hektisk, og det har blitt nedprioritert. Men nå! Nå gir jeg Sirisidé et velfortjent spark bak, og legger ut dette prosjektet fra i fjor vår.

Kunden er Porsgrunn kulturhus, eller Ælvespeilet som det heter. Oppgaven var å innrede og møblere restaurantområdet. Vår oppdragsgiver er Sitting Scandinavia, og de har jeg samarbeidet med i hele prosessen, med innredning og kreative løsninger. De er supre å jobbe med!

3d-tegning var viktig for kunden, slik at de kunne få et godt bilde av hvordan resultatet skulle bli. Enkelte møbler ble også produsert på mål, og er laget spesielt til Ælvespeilet. Bildene over er en beskrivelse av hvordan illustrasjonene blir bygget opp, fra plantegning til 3d.

Miljø1
Miljø2

Ælvespeilet ønsket en varm og hyggelig atmøsfære, som skulle gi et lunt preg i det store lokalet med 6 meter under taket. Diskområdet ble kledd i tre, og møblene er trukket i skinn og velour. Tekstiler som 6 meter lange gardiner og fyldige gulvtepper ble brukt med tanke på stemning og akustikk. Midt i rommet tegnet vi et flyttbart barbord med plass til et tre i midten. Planter, hengende og stående er brukt gjennomgående.

Lokalet brukes mye til konserter og ulike events. Derfor var det viktig at innredningen skulle være flyttbar og fleksibel, slik at de lett kan tilrettelegge under slike arrangementer.

Miljø4

Under trappen skulle det være et lounge-område. Belysning var viktig, samt et fokalt punkt, for å gjøre rommet innbydende og hyggelig. En skillevegg av beisede trespiler bidrar til å lage en lun krok, og skjerme inngang til toaletter. Et eget rom under trappen ble også kledd med trespiler, for å fungere som lagringsplass. Speilfliser ble foreslått på den ene veggen, for å skape dybde og rom, samt å spille på navnet «Ælvespeilet».

Nedenfor er det bilder av den ferdige restauranten.


Nordic State er et designbyrå basert i Tønsberg. De leverer strategiske design – og kommunikasjonsløsninger. Dette er et nytt bekjentskap for Sirisidé, og det har vært utrolig inspirerende og givende.

I 2018 fylte Ljosland Optikk 70 år, og feiret med reprofilering av både visuell identitet og butikk. Nordic State har stått for dette arbeidet, Sirisidé har bistått med visualisering.

lounge_view1
sone 2

Det var mye fokus på belysning i dette prosjektet. Det var avgjørende for å få frem den rette stemningen. Opplevelsen skal være personlig og eksklusiv.

Disse bildene er lånt fra Nordicstate.no

Takk til Nordic State for spennende oppdrag! Trenger du å få visualisert ditt prosjekt? Ta kontakt på Mail: siri@siriside.no


Tidligere i år gjorde Sirisidé en visualisering for Dekkmann Furuset. Spennende konsept, og unikt for Dekkmannkjeden. Oppdraget er utført for Nitton93 innredninger.

fra inngang_Beskjært

Dekkmann på Furuset skal være kjedens utstillingsvindu. Det blir omatalt som unikt i Skandinavia. Her har de 180 felger utstilt og 26 felgmerker.

Showroomet er designet slik at rommet kan brukes til mange typer arrangementer. Salgslokale på dagtid, og kurs og konferranse på ettermiddagen. På kvelden kan det dekkes til fest. Belysningen fra Lighthouse er tilpasset slik at det alltid skaper den rette stemningen.

Felgorama blir det kalt. Her kan man gå på felg-utstilling, og kunden har alle forutsetninger for å velge rett felg.

Plan _hvit bakgrunn_ny

Dekkmann har laget en film fra showroomet. Se den her. Nedenfor vises et utvalg bilder fra det ferdige lokalet.

Trenger du å få visualisert ditt prosjekt? Ta gjerne kontakt på mail: siri@siriside.no