Rømskog SPA

I fjor sommer jobbet jeg med et anbud, i oppdrag fra Sitting Scandinavia. Rømskog SPA skulle renoveres, og innredningen fornyes. Vi startet med rommene, med mulighet for å kunne innrede hele hotellet, inkludert resepsjon, barområde, restaurant, buffet, konferanserom og deler av SPA-området.

Dette var et stort og spennende prosjekt, og i løpet av sommeren fikk vi svar, og oppdraget gikk til Sitting. Deretter begynte jobben med å tegne og visualisere nytt konsept til Rømskog SPA.

Rømskog SPA ligger idyllisk til, ved innsjøen Vortungen i Rømskog, bare 1,5 time fra Oslo. De har store områder med skog, klatrepark og kanopadling i tillegg til innendørs og utendørs SPA. De ønsket at innredning og farger skulle gjenspeile fargene fra omgivelsene, så vi har valgt skog og jordfarger, inspirert av sommer og høst.

Hotellet har over 40 rom, og blant disse er det også suiter, som vist på bildene ovenfor. Disse skulle ha det lille ekstra. Beisede trespiler kan minne om trestammer, og vi har også brukt mose som dekor, både i suitene og på veggen bak resepsjonsdisken. Veggfargene på rommene er blant annet 8479 Evergreen og 1288 Granskygge, fra Jotun. I tak 1024 Tidløs.

Innredningen i restaurant og lounge har møbler i skinn og slitesterke tekstiler. Rømskog ønsket en så mørk veggfarge som mulig, og valget falt på Jotun 9938 dempet sort. For å møte dette, valgte vi en fresh fargepallett til møblene. De ønsket det store lokalet inndelt i soner. Det har vi løst med gruppering av møbler, store potter med planter, samt spilevegger, som skaper en behagelig avskjerming, men beholder et transparent og luftig uttrykk. Vegger med ruter i glass og smijern er brukt til å skille bar-område og restaurant. Hele restauranten har store vinduer som gir godt med lys, og utsikt over innsjøen Vortungen.

Bildene på veggene ble skiftet ut med nye motiver. Disse vekker oppsikt og har fått mye oppmerksomhet.

Skapinnredning og øy til buffeten har vi tegnet og designet spesielt til Rømskog. Det er tilpasset elementer til storkjøkken, slik at det er tilrettelagt for best mulig håndtering av varm og kald mat, samt bra med lagringsplass.

Tidligere hadde den innendørs SPA-avdelingen hvite og kalde farger. Vi ønsket å tilføre varme og stemning, i form av nye farger og naturmaterialer. Veggfargen ble malt i en varm og dyp grønntone, og vi tegnet inn “ribbevegger” i tre, og planter, hengende og stående.

Nedenfor er det bilder av ferdig prosjekt. Dette stedet er veldig verdt et besøk, og nå er det jo Norgesferie som gjelder! Romskogspa.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside