alt kan tegnes

Også et butikkvindu.

Jeg har laget vindusutstilling for Foyn-senteret i Tønsberg!

De ønsket en utstilling som skulle presentere hele senteret, med klær, møbler og tilbehør. Vår ble et naturlig tema, med blomster i håret og lyse gule og grønne farger på podiene.

I stedet for å bruke foto på bakveggen, bestemte jeg meg for å tegne. Jeg mener det tilfører en kontrast og et særpreg. Bakveggen er en eventyrskog, med overdimensjonerte sopper og blomster. I tillegg til det, trengte jeg litt 3d-effekt. Derfor tegnet jeg insekter som henger med avstand fra bakveggen, og blander seg med elementene i utstillingen.

På denne måten blir kulissene fargeløse, og utstillingen får lov til å være i fokus. Gøy å jobbe som dekoratør/merchandiser igjen, det var lenge siden sist! Og når jeg kan tegne i tillegg, så er jeg glad!

Det blir begrenset kvalitet når man tar bilde gjennom en glassrute, så ta en tur til Foyn og se! Kombinert med en liten shoppingrunde, blir vel ikke det feil? Avslutt med en kaffe på Waynes. Foyn har masse å by på, så der er det bare å kose seg. Som slagordet deres sier “Kos deg på Foyn”;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside