nånting måste göras

Alt kan fornyes.

Sånn lyder konkurransen hos Norske Interiørblogger denne måneden. Utfordringen er det QUICK BENGALACK som står for. Jeg fikk meg et spark bak, og fikk gjort en del ting jeg har tenkt på å gjøre lenge. Elsker når det skjer!

Det meste kan nemlig sprayes! Og når man først har begynt, blir man lett revet med. Once you pop, you can´t stop. En stund stod alt i fare for å få en dusj med spray.

Jeg klarte heldigvis å begrense meg litt. Men det gamle bordet som har stått i boden på grunn av sitt kjedelige og gamle utseende, våknet til liv med litt hvit lakk. Selve sprayingen foregikk i vedboden, og det ble faktisk location for photoshooten også. Jeg syns gull og hvitt ble en fin kontrast til den rå betongveggen.

Jeg er en ivrig Pinterest-bruker, og der kom jeg over dyrelysestake-ideen! Jeg har stjålet den, altså. Kan ikke finne opp kruttet hver gang. Det man gjør, er å kjøpe noen plastikdyr i for eksempel en lekebutikk. Og på Panduro har de noen enkle lyshylser. De kan man lime på ryggen til dyrene. La det tørke over natten, og spray deretter det hele i ønsket farge.

Jeg har faktisk rukket å bli glad i dem! Minner meg litt om moooi sine dyrelamper (bilde over), som jeg hverken har plass eller råd til. Så dette er mitt alternativ. Og om det er for barnslig for stua, kan det fort hende at barna faller for dem!

Jeg fant en dinosaur, sprayet den og sperret den inne i en glassklokke fra Åhlens. Er personlig en fan av trekulene fra Panduro, og de har denne gangen blitt til et smykke med innslag av kuler med gullspray. Gjør seg kanskje bedre på veggen enn rundt halsen. Men dekorative er de! Kjøpte en terrakottapotte på Plantasjen og sprayet den med gullspray. En lyslykt i klart glass fra Kremmerhuset, ble blomsterpotte i gullprakt.

Jeg glemte nesten å si at jeg har sprayet rammen på bildet i gull-lakk. Bildet er egenprodusert.
Det stoppet visst ikke der. Når man får barn, åpner det seg mange nye muligheter! Man får være litt barnslig igjen! Det siste bildet er dyrefigurer og gamle fetaost-glass, som har fått seg en runde med spray. Supert for oppbevaring på barnerommet!

Nå er jeg støl i sprayefingern, men fornøyd med resultatet! Dette er mitt bidrag til månedens utfordring, og du kan se flere flotte bidrag her.

2 replies on “nånting måste göras

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siriside