Julestemning i mars

forside-jul
Snø eller??
Hæ?

Hvis dette er en spøk, så er det en dårlig en. Jeg så nettopp en fyr på spark. Det er Julestemning i mars. Er vel nå jeg burde finne frem den romantiske koppen jeg har arvet av farmor, fylle den med kakao og marshmallows, fyre i peisen og ta et vakkert bilde av herligheten. Men det har jeg ikke tid til. Vi skal på barseltreff, og det skal trilles!

Innser i skrivende stund at dette er et ilandsproblem. Men vi må vel kunne være enige om at det er litt ukult. Ha en super vinterdag og lag en snøengel for meg! Jeg kommer nemlig ikke til å lage noen.

1080x810

Katten er like sur som meg.

Sikker på at det var en solseng og en bålpanne under der i går.

Share this post

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *